Funkar cbdolja mot smärta?

Ja jag får prova helt enkelt. Denna olja är alltså utan THC (det som ger ett rus) och därmed ej olaglig. 


Jag började, tog en droppe morgon och en droppe kväll. Jag blev trött men smärtan mindre. Dag 5 när jag vaknade så kände jag ingen smärta alls. Eufori!! Jag grät för att det var så skönt att inte känna den. Så otroligt. 

På eftermiddagen började den komma tillbaka. Jag beslutade mig då för att öka dosen på oljan, så som också rekommenderas. Jag hade också kör (alltså sjung i grupp, andra tillfället) på kvällen vilket var fantastiskt, härligt, underbart roligt! 

Dagen efter kom kraschen. Jag vet inte om det berodde på ökningen av oljan eller om det var kören där vi sjöng ut så mycket vi bara kunde och gjorde rörelser samtidigt. Kanske det var ett bråk inom familjen. Kanske var det oron över en familjemedlems hälsa. Kanske var det tankarna på en person som gick bort i veckan. Kanske var det informationen om en annan släkting som är mycket mycket dålig. 

Ja, svaret kanske är att det totalt blev för mycket samtidigt. Mitt huvud höll på att sprängas och det kändes som att blodtrycket blev högt, pulsen dunkade. Och smärtan i kroppen, framför allt bålen, herregud, har inte upplevt den så på länge och då har jag ändå haft en jäkligt tuff period nu! Herregud!! Jag tänkte på ambulans flera gånger. Flera gånger. Det händer bara inte. Att jag gör det. Jag vet ju vad jag har. Hur det kan kännas. 

Stopp och sluta med allt. Pausade oljan. Låg i sängen. Inte ha kontakt med någon eller något som påverkade mig negativt. Dunk dunk den där pulsen skräms verkligen, känns så ohälsosam. Gick på mindfullness, lyssnade på lugnande ljudböcker. Kände mig galen pga smärtan, olidligt. 

Det slutade eskalera och efter två dagar blev det lite bättre. Jag inhämtade mycket information och började om med oljan. 

1 droppe morgon och kväll och inte inte öka. Och ta det lugnt med annat. Huvudvärk men inte den allra värsta sorten. Det ska vara normalt att det känns jobbigare i början, jag har hämtat mycket info. 

Nu är jag på dag fyra efter uppehållet. Kvar på samma dos. Huvudvärk men ej migrän. Lite mindre smärta än jag hade innan jag började testa den. Planen är att fortsätta såhär i några veckor. Inte höja. 

Såg ni på Malou om cbd-oljan? Den 23/3 sändes det. Kolla på play. Intressant!!! 

https://youtu.be/MMPZSX4Jqj0

Jag kommer följa upp detta hur det påverkar mig om någon kanske tycker det är intressant.

1 åsa i åsele:

skriven

Jag var tvungen att googla cbd-olja ;-)

Har som sagt ingen aning men finner detta intressant å hoppas på en uppdatering om en vecka eller så :)

kram

Svar: Ja det var hyfsat nytt för mig men har börjat diskuteras mycket på vissa ställen så jag tog reda på mer. Och kommer informera om hur det går. Har du slutat blogga? Kram
Ina

2 Nilla:

skriven

Spännande och hoppas att du får fortsatt hjälp av oljan. Kram

Svar: Tack, ja jag vågar hoppas lite. Kram
Ina

3 ina:

skriven

Men nu ser jag ju din blogg, har inte sett den på ett tag fast jag sökt på den! Mycket märkligt.

4 Znogge:

skriven

Väl värt att testa och sedan får du utvärdera. Hoppas den har effekt.

Kram och trevlig helg!

Svar: Tack, ja vi hoppas på det, vore spännande. Kram
Ina

5 åsa i åsele:

skriven

Slutat blogga? Nää... hur kan Du tro det?

Jag hoppas Du mår hyfsat. kram

Svar: Ja men så kontigt att jag inte såg din blogg ju hehe
Ina

6 åsa i åsele:

skriven

Hur går det? kram

Svar: Har uppdaterat bloggen nu :) men det går ganska bra med oljan även om det inte hänt något revolutionerande än så länge :) kram
Ina

Kommentera här: