Funkar cbdolja mot smärta?

Ja jag får prova helt enkelt. Denna olja är alltså utan THC (det som ger ett rus) och därmed ej olaglig. 


Jag började, tog en droppe morgon och en droppe kväll. Jag blev trött men smärtan mindre. Dag 5 när jag vaknade så kände jag ingen smärta alls. Eufori!! Jag grät för att det var så skönt att inte känna den. Så otroligt. 

På eftermiddagen började den komma tillbaka. Jag beslutade mig då för att öka dosen på oljan, så som också rekommenderas. Jag hade också kör (alltså sjung i grupp, andra tillfället) på kvällen vilket var fantastiskt, härligt, underbart roligt! 

Dagen efter kom kraschen. Jag vet inte om det berodde på ökningen av oljan eller om det var kören där vi sjöng ut så mycket vi bara kunde och gjorde rörelser samtidigt. Kanske det var ett bråk inom familjen. Kanske var det oron över en familjemedlems hälsa. Kanske var det tankarna på en person som gick bort i veckan. Kanske var det informationen om en annan släkting som är mycket mycket dålig. 

Ja, svaret kanske är att det totalt blev för mycket samtidigt. Mitt huvud höll på att sprängas och det kändes som att blodtrycket blev högt, pulsen dunkade. Och smärtan i kroppen, framför allt bålen, herregud, har inte upplevt den så på länge och då har jag ändå haft en jäkligt tuff period nu! Herregud!! Jag tänkte på ambulans flera gånger. Flera gånger. Det händer bara inte. Att jag gör det. Jag vet ju vad jag har. Hur det kan kännas. 

Stopp och sluta med allt. Pausade oljan. Låg i sängen. Inte ha kontakt med någon eller något som påverkade mig negativt. Dunk dunk den där pulsen skräms verkligen, känns så ohälsosam. Gick på mindfullness, lyssnade på lugnande ljudböcker. Kände mig galen pga smärtan, olidligt. 

Det slutade eskalera och efter två dagar blev det lite bättre. Jag inhämtade mycket information och började om med oljan. 

1 droppe morgon och kväll och inte inte öka. Och ta det lugnt med annat. Huvudvärk men inte den allra värsta sorten. Det ska vara normalt att det känns jobbigare i början, jag har hämtat mycket info. 

Nu är jag på dag fyra efter uppehållet. Kvar på samma dos. Huvudvärk men ej migrän. Lite mindre smärta än jag hade innan jag började testa den. Planen är att fortsätta såhär i några veckor. Inte höja. 

Såg ni på Malou om cbd-oljan? Den 23/3 sändes det. Kolla på play. Intressant!!! 

https://youtu.be/MMPZSX4Jqj0

Jag kommer följa upp detta hur det påverkar mig om någon kanske tycker det är intressant.

Alright, vilken skön helg :-)

Söndag lunch och jag ska snart bege mig till min mans hem eftersom han är bortrest några dagar och jag ska bo med ena bonusdottern hos honom. Det ska bli mysigt att umgås med bara henne i några dagar <3
 
Jag har varit hemma hos mig i helgen och jag har sovit så skönt, vaknat så skönt, haft så avslappnande dagar trots att jag farit omkring lite. Inget spänt. Så himla skönt. Jag känner mig så avslappnad så att jag nästan är hög.... fattar inte varför riktigt. Dessutom borde jag ha pms nu och tycka att allt är skit haha - ja så om jag skriver det i morgon vet man varför... ;-)
 
Däremot är vi lite oroliga eftersom vovvans bästa vän har legat inlagd och fick komma hem igår kväll, fast utan att de direkt hittat felet. Hon har tydligen folsyrabrist och kanske de tror det kan orsaka något... Hon har varit som magsjuk med diarre i två veckor fram och tillbaka, minskat i vikt och varit svag. Kontakt med veterinär har det varit hela tiden men sista dagarna blev hon inlagd. Konstigt nog har de inte tagit avföringsprov så det fick matte kräva att få utrustning till när hon hämtade skruttan igår. Märkligt att de inte föreslagit det själva hos veterinären?? Nu hoppas vi att hon får stanna hemma och att magen fungerar ordentligt <3
 
Hur har din helg varit??
 
<3

När man känner sig döende trots att man inte har ngn livshotande sjukdom

Ja för så har de alltid sagt och säger; Det är inte farligt det Du har. Frågan är hur icke farligt det är när man har så ont så länge så man till slut hoppas på att inte vakna igen när man somnar - för att man inte orkar eller tycker att det är värt att kämpa mer - då är det inte ofarligt anser jag.


Där har jag varit ett tag nu, några månader. Ingen vet det men så har det varit. Jag har inte mindre ont idag och är precis lika trött, men känner att hjärnans signaler har börjat ändra riktning till att känna mer lust till att försöka. Jag kan inte säga att jag varit låg eller deppig, "bara" känt att jag vill inte ha det så här. Inte roligt. Och känt att ingen förstår och om jag ska fixa detta får jag bo själv i skogen utan att någon förlitar sig på mig. Så kan jag åka ut till gläntan de dagar och timmar jag känner att jag har lust och ork. Men det börjar ändras lite nu. 

Kanske för att jag börjat med tillskotten igen. Kanske. De innehåller trots allt en del viktiga substanser såsom bla omega 3, antioxidanter, D-vitamin, B12, magnesium. 

Just nu snöar det som tusan här. Hoppas på ett litet uppehåll snart då jag ska kila ut med vovvan :)

Efter det blir det lite köttbullar till lunch som min man gjorde igår <3