Glädjen i bonusbarn

Jag har av olika anledningar inte haft någon lust / ork till bloggen och andras bloggar på ett tag men känner att den börjat väckas nu igen vilket gör mig glad. Har saknat känslan att ha bloggen och bloggvännerna.


Jag har haft väldig fokus på mig själv och har det fortfarande fast jag har börjat kunna lossa lite i kanterna på det åtskruvade fokuslocket. Kan börja släppa in annat, eller åtminstone göra något mer än att bara notera. Jag har behövt älska och prioritera mig själv. Jag måste såklart fortsätta med det. Jag måste komma ihåg det och lära mig fördela min energi på ett bättre sätt. 

Någon jag tagit med mig in i luftspringan på locket är ena bonusdottern. Såklart är alla barn och bonusbarn insläppta ❤️ men nu talar jag om ett speciellt samförstånd, ett band som vi båda mår extra bra av just nu. Och jag tror att vi båda har ett stort behov av nära kontakt med någon som inte har stora krav på oss. Hon är femton och underbar. Men jag får tänka till ibland att inte prata om exakt vad som helst. Hon är så klok. 

Sedan i fredags är hennes far och storasyster i Spanien och jag bor med henne. Jag har varit mer aktiv än på länge och tiden får utvisa hur det går med det.. 

Hittills har det bara varit en dag vi inte åkt iväg och gjort något. Det som stått på schemat dessa fyra dagar har varit: 
Besökt Barkarby outlet där vi också åt lunch, den dagen resulterade i 10.000 steg vilket är mycket för mig 😁 
Åkt ut till lanthandeln i Krägga som också är restaurang och cafe för mysig miljö och god lunch och fika. 

Besökt Sigtuna och ätit gott samt fikat på Tant Bruns kaffestuga. Tyvärr hade vi missbedömt det där med väder och kläder så det blev inte så mycket promenad där men mysigt var det ändå. I dag blir det av till Enköping och svärisarna på pannkakor och samkväm. Då följer även yngsta bonusdottern med (som bor hos mamman). Hon har också varit här en del vilket är mysigt. 
Jo jag hjälpte bonusen färga håret i går också. Kan ju tyckas vara en småsak men mina revben håller INTE med 😆
Sen är det ju "markservicen" såsom handling, viss städning, matlagning osv.
Men det känns bra!
I natt jag jag dock bara sovit två timmar så hoppas på en slummer om en liten stund 😴
Min bloggapp har uppdaterats och jag ser inte längre hur jag laddar upp bilder.. hmm..
Ha en finfin onsdag, vad ska du göra idag  ❤️

Skriv inläggstext 

1 åsa i åsele:

skriven

Välkommen tebax <3


Svar: Tack :)
Ina

2 Ingrid:

skriven

Massor av välkommen-tillbaka-kramar <3

Svar: <3
Ina

Kommentera här: