Statusrapport

I morgon ska jag träffa min halvsyster jag aldrig träffat tidigare. Jag ser mycket fram mot det och hoppas det kommer att kännas bra. 


Min kropp gillar inte träning alls. Så fort jag försöker med något regelbundet så blir jag avsevärt sämre i flera veckor. Detta gäller tyvärr även att få till regabpool och bubbla i jucuzzi 😣 Ska dock försöka hålla hårt i att gå på mediyoga en gång i veckan. 

Vi har haft en "kliperiod" efter att ha fått information att hundkompis hade loppor. Men efter avlusning mm mm så visade det sig att hon (hunden) hade hormonella förändringar som bl.a. orsakade klåda så det var inga små kryp och då slutade det direkt att klia. Haha ja nästan i alla fall. 

Jag har förlorat lite lusten att ta hand om mig. Rent klädmässigt och fixmässigt. Jag träffar för lite folk och familj. Jag behöver sällskap på kvällarna, kanske ska ta tag i det där med inneboende.

1 åsa i åsele:

skriven

En fråga, träffar Du inte in man dagligen/regelbundet?

Tror att de flesta av oss glömmer bort att ta hand om oss själva utseendemässigt då vi icke mår bra och då det dessutom handlar om dålig ekonomi är det så klart det "onödiga" som kläder å frissa som väljs bort.

Jag och C kör ju nu Må Bra 2017 då vi försöker göra det bästa av situationen, vårt mående, fysiskt & psykiskt, att lyssna på kroppen och välja bra alternativ.

kram

Svar: Vi har ju varsitt boende där vi båda bor växelvis och bor då ofta tillsammans men ibland är jag hemma hos mig och han hos sig. Han har fortfarande barn som bor växelvis hemma samt har hela sitt liv runt sitt hem med både jobb och mycket, väldigt mycket, träning. För mig har mitt utseende hittills varit något jag inte ruckat på, inte att jag går och tycker jag är så snygg hela tiden men att jag tyckt om att göra mig i ordning i alla fall lite och för mig själv, för min egen skull. Dock känns det nu som att min period av att inte orka bry mig har varit bra. Jag är lite tillbaka nu och kan förstå varför. Bra gjort av er. Kram
Ina

2 Ingrid:

skriven

Åh, så spännande att få träffa sin halvsyster för första gången. Jag hoppas verkligen att ni finner varandra :)
Det är konstigt att det alltid börjar klia så fort någon annan har råkat ut för något som ger klåda. Hjärnan sänder väl ut signaler till alla nerver i kroppen att nu är det något på gång ;)
Tråkigt om det är nedstämdhet som får dig att sluta bry dig så mycket om kläder etc. En inneboende kanske är en bra lösning men tänk dig för riktigt ordentligt. Du måste dela ditt kök och ditt vardagsrum förutom badrummet och du kan aldrig vara säker på att få vara för dig själv. Jag skulle inte klara av det med någon utanför familjen men du kanske är mycket mer extrovert :)

Svar: Ja det var det verkligen!!!!! Ja haha att känna kli när man vet att någon ha löss tex är ju olidligt. Ja jag ska tänka mig för, tyvärr är det så att jag behöver få ihop lite pengar också och då är detta en bra ide. Kram!!!
Ina

3 Annie:

skriven

Vad tråkigt med träningen för dig, att det inte funkar ..

Låter spännande att träffa halvsyster för första gången, hoppas det kändes bra för dig! :)

Hoppas du får en bra helg<3

Svar: Jag tror helt enkelt att jag måste ta det ännu lugnare om jag ska ha någon återkommande aktivitet. Det är det här med acceptans acceptans acceptans... till en viss del i alla fall. Man får aldrig sluta att försöka. Du är så duktig och är så glad för din skull att det verkar fungera för dig att träna <3
Ina

Kommentera här: