Eftermiddag= ångest

Okej, förmiddagarna är alltså förhållandevis bra men på eftermiddagen sätter det igång? Varför? Vad händer i kroppen som gör att jag känner så mycket mer ångest / stress på eftermiddag/kväll? 


Jobbigt är det i alla fall, längtar nu tills i morgon när jag vaknar förhoppningsvis utan ångest och får ha det så i ett par timmar. 

Men jag ska komma ihåg mina bra timmar igår och idag och inte fokusera på ångesten. Lättare sagt än gjort. 

Fokus fokus på bra saker..

1 Nilla:

skriven

Kram 💖

2 Ingrid:

skriven

Det gick inte att kommentera ditt förra inlägg så det blir en kombinationskommentar här :)
Det är svårt att veta vad som är orsaken till hur vi mår. En vän med depression visade sig ha utmattningssyndrom men det märktes inte förrän depressionen mildrades. Symptomen går ihop och i det fallet blev det ganska fel eftersom behandlingar och uppmaningar skiljer sig åt för de olika diagnoserna. Jag kom att tänka på det för att du skrev om att inte orka med människor. Jag tycker att du ska vara dig själv närmast och göra det du vill med den ork du har. Man får vara introvert, även utan sjukdomsskäl, och den som inte accepterar dig ändå kanske inte är rätt vän.
Jag brukar skriva om att fokusera på positiva saker men det går nog inte att tvinga sig själv till det om man lider av ångest eller depression. Om du kan förmå dig till det så är det bra men det kan bli en stress i sig om du försöker tvinga dig till något som du egentligen inte orkar med. Även i det fallet är det dina egna begränsningar och förmågor som måste avgöra.
Slutsats: lyssna alltid på dig själv och din kropp och skit i andra ;) <3
Stor kram

3 Annukka:

skriven

Hej! Det var ett tag sedan jag var här. Det verkar vara en del upp och ner, och jag önskar att det går upp nu och stannar där! Usch med ångest och smärta, men vad gör man.

4 Znogge:

skriven

Så jobbigt för dig. Skönt i alla fall att förmiddagstimmarna går drägligt. Hoppas också att det ska gå för att sedan stanna där.

Kram

Kommentera här: