Ännu en natt kommer barnet hem helt och lyckligtJa barnet är ju i lagens namn vuxet + 2 nu för tiden men ändå knappt tycker mammahjärtat. Fredagens utekväll är över och han och en kompis har just anlänt till hemmet (under höga långa men dock extremt ojämna fanfarer från vovvan givetvis, så att jag säkert vaknar när prinsen med följe kommer hem) och jag hör att de är både hela, välmående och glada. Som det ska vara och alltid är. 

Tacksamhet igen. Sköljer över mig. Som varje gång (just detta inträffar oftast en gång per vecka) någon av mina söner varit ute i huvudstaden nattetid och festat och därmed då även intagit alkohol samt beblandat sig med andra berusade människor. Så mycket konstigt sker när alkohol är inblandat. 

Jag har nog sett för mycket i mitt liv för att det ska vara nyttigt för min hjärna vid dessa tillfällen. Speciellt gällandes alkohol. För mig får den gärna förbjudas med tanke på hur mycket den hjälper till att försvaga själen och tillfälligt förändra modet och ökar gränserna för många av dess användare. 

Men men, igen, som sagt, tacksamhet. Inget har hänt som är av ondo. 

Nu kan jag lyckligt somna om i min säng igen. 

Hoppas ni alla sover gott <3

1 Znogge:

skriven

Hur väl känner jag inte igen den oron! Min mammaradar var ständigt på och jag kunde inte koppla av förrän alla var hemma.

Svar: Ja ändå är det bättre nu när de är så stora. Men så länge man bor ihop ör den nog svår att stänga av.
Ina

2 åsa i åsele:

skriven

Skönt när flocken är samlad,
alla välbehållna och dörren låst.

kram

Svar: Så är det verkligen! Kram
Ina

3 Ingrid:

skriven

Alkohol är en fara men ändå ganska hanterbart jämfört med många andra droger. Det finns så mycket där ute som kan göra ungdomarna illa. Men man får försöka tänka att i de allra flesta fall kommer de hem utan att något har hänt. Man blir gärna väckt av skratt och glada röster när de kommer hem.

Svar: Ja exakt. Då är mammahjärtat lyckligt <3
Ina

4 Annika:

skriven

Så många nätter man har legat vaken och väntat och väntat. Men så hör man hur dörren öppnas och man kan vända på sig och somna...då är man lycklig. så jag förstår precis hur du känner det.
Kramelikram

Svar: Ja exakt så <3
Ina

Kommentera här: